Behandlingar

TERAPEUTISK BEHANDLING

I den terapeutiska behandlingen jobbar vi mot att avlasta ansträngda områden genom att balansera kroppen, släppa upp låsningar, förbättra hållning och ledernas rörelsekvalitet. Målet med behandlingen är att uppnå hållbara och långsiktiga reslutat.

Den terapeutiska behandlingen rekommenderas vid alla besvär relaterat till rörelseapparaten. Till exempel för dig med återkommande besvär till följd av träning eller jobbrelaterad belastning, men även efter olyckor och vid tillstånd så som ”Frozen shoulder”, andningsbesvär och alla de små åkommor som du inte ens visste att du hade!

Behandlingen startar med en utförlig frågeställning för att ringa in problemet du söker för. Därefter följer en hållningsanalys och rörelsetester för att skräddarsy en behandlingsplan för just din kropp. Då kroppen är en sammanlänkad konstruktion kan även de minsta bristerna i funktion vara orsaken till större besvär i andra delar av kroppen.

Behandlingsmetoderna som används är bland annat lednära tekniker för att återställa rörelseomfång samt god funktion till leder och muskler och specifika muskelstretcher för att förbättra synkning och kommunikation i musklerna.

950 kr

MASSAGEBEHANDLING

Djupgående, behandlande massage med rötterna i den svenska klassiska massagen. Passar allt från dig som behöver mjuka upp stela muskler till du som är behov mer riktad massagebehandling mot specifika problem tex idrottsrelaterade.

Ett bra komplement till den terapeutiska behandlingen då mer avspända muskler ger bättre förutsättningar för att kroppen ska anpassa sig till de funktionsförbättringar vi åstadkommit.

60 min
1 000 kr

Comments are closed.